Spring til indhold
Designelever præsenterer højhus for byggeinvestor

AGS-elever prøvede kræfter med virkeligheden og designede et højhus

Designholdet prøvede kræfter med den virkelige verden, da en bygningsinvestor var interesseret i at se AGS-elevers eksempler på designløsninger for et højhus i Aabenraa.

Lars Skjønnemann, der tidligere var en del af urfirmaet Bering, hvor han selv designede ure, deltog både i opstarten af projektet; i briefet, hvor designere møder og taler sig ind på kundens behov, og i slutningen, hvor en vinder af højhusprojektet skulle findes.

De tre elevgrupper fra designholdet leverede en præsentation af deres projekter, hvor ”bygherren” så idéskitser, materialeforslag og fysiske modeller af deres højhuse. Lars Skjønnemann var imponeret over de mange idéer og projekternes forskelligartethed, men særligt projektet med højhuset ”Skruen”, opkaldt efter et af bysbarnet Franciska Clausens modernistiske malerier, fandt han interessant og velegnet.

Projektet og samarbejdet var spændende for både ”bygherre” og elever og ligger i forlængelse af AGS’ vision om at tilbyde udfordrende, interessevækkende og samtidig virkelighedsnær undervisning for eleverne.