Spring til indhold
Elever fejre sejren i stafet.

AGS vandt over SSS i stafetløbet

Se billeder fra løbet her.

Der var euforisk stemning på Grundtvigs Allé 86 ved AGS, da den 6. og sidste af skolens egne stafetløberne drejede rundt om hjørnet og ind på de sidste 50 meter før mållinjen. For første gang i 9 år lå den blå trøje fra Alssundgymnasiet nemlig foran den røde fra Statsskolen.

Løbet havde ellers bølget frem og tilbage med skiftevis Statsskolen og AGS i førerpositionen. Da de to sidste piger løb ud på den sidste kilometer, var Statsskolen foran med 20 meter. Løberne forsvandt rundt om hjørnet og om bag skolen, og ingen af tilskuerne ved målstregen vidste, hvordan det så ud ude på ruten.

Det var derfor en eksplosion af jubel, der mødte den blå trøje, da hun igen kom inden for syne på opløbsstrækningen 10-15 meter foran den røde trøje fra Statsskolen, der godt nok kæmpede bravt, men reelt var sat af hundrede meter forinden. Da målstregen blev krydset, stormede de 400 fremmødte AGS’ere ind over afspærringerne og frem mod vinderen i en fælles hyldest til den fantastiske kraftpræstation. Sejren var i hus for første gang i 9 år.

Stafetløbet er en gammel tradition, der afholdes hvert år i forbindelse med AGS’ fødselsdag, og som nu udspiller sig rundt om skolen på en rute af 6 x 1,2 km. Tre drenge og tre piger fra hver af byens ungdomsuddannelser deltager, og også i år blev det til en tredjeplads til løberne fra Det Blå Gymnasium og en fjerdeplads til EUC.

Tusind tak til både deltagere og tilskuere fra alle skoler, der igen i år var med til at sætte en festlig ramme for det sportslige indslag på AGS’ fødselsdag.

Og selvfølgelig et kæmpe tillykke til løberne fra AGS! Fantastisk kæmpet!

Se billeder fra løbet her: