Åbent hus

Kom til Åbent hus på AGS

D. 8. februar kl. 16.30-18.30 eller 19.00-21.00 kan du besøge AGS sammen med dine forældre og søskende.

Rektor byder velkommen til Åbent hus

Et gymnasium med lidt mere på hjerte

Invitation

Kom og se, hvorfor AGS er et gymnasium med lidt mere på hjerte, og mød skolens elever og lærere. Tag familien med til vores Åbent Hus-arrangement tirsdag 8. februar 2022 kl. 16.30 eller 19.00. Alle er velkomne!
Tid og dato kan ændre sig efter myndighedernes coronarestriktioner. Hold dig opdateret på denne side.

Mød elever, lærere, studievejledere og rektor

Hvad sker der til Åbent hus?

Skolens rektor, Jeppe Kragelund, byder velkommen og fortæller om, hvilket slags gymnasium AGS er, herunder vores prioritering af elevtrivsel. Herefter er der rundvisning ved skolens elever, hvor vi viser både fag og skolens mange sociale aktiviteter frem. Bl.a. Underhuset, hvor fredAGSbaren hører til, Elevrådet, frivillig musik, festudvalget og mange andre elevstyrede udvalg.

Science, idræt, samfund, musik, sprog

Fem områder med unikke tilbud til dig

Du kan også blive en lidt klogere på vores udbud af studieretninger, blandt andet studieretningen med idræt, som vi er det eneste almene gymnasium i Sønderjylland, der har fået dispensation af Undervisningsministeriet til at udbyde. Desuden har vi unikke sciencefaciliteter; stort samfundsfagligt engagement bl.a. inden for den grønne omstilling; et sprudlende musikmiljø samt flotte resultater med sprogfagene. Tilmelding er ikke nødvendig. Vi glæder os til at se dig!

Still fra video - elever fejrer sejr