Spring til indhold
Eleverne bliver rystet sammen med sjove aktiviteter.

Cykelfodbold og legobygning for de nye studieretningsklasser

Se billederne fra ryste-sammen-dagen på AGS her.

1. g’erne er netop startet i deres nye studieretninger, som de selv har valgt efter et veloverstået grundforløb de første tre måneder på gymnasiet. Eleverne har haft tid til at finde deres foretrukne fag og kombinationer, og nu de så også finde sammen med en masse nye klassekammerater. Derfor havde AGS planlagt en sjov ryste-sammen-dag, hvor klasserne kunne lære hinanden bedre at kende.

Idrætslærerne havde fundet teambuildingsøvelserne frem, og her blev eleverne bl.a. inviteret til Legobygning med stum instruktør, blind-tik med styrmand samt cykelfodbold med kæmpebold på gymnasiets store grønne område.

”Det kan være svært at sige farvel til sine gamle klassekammerater,” fortæller en elev. ”Men på den anden side er det fedt at få en masse nye venner. Når der er gået lidt tid, kender man jo mange flere, end hvis man bare havde fortsat med de samme,” forklarer hun.

Grundforløbet de tre første i gymnasiet er obligatorisk for alle gymnasieskoler og fungerer som opstart og vejledning til at træffe det bedste studieretningsvalg.

Se billederne fra den hyggelige dag på AGS her: