Spring til indhold
Eleverne spiller volley.

DM i gymnasievolley

Se billederne fra kampen her.

AGS og Idrætshøjskolen Sønderborg har i flere år samarbejdet på mange forskellige områder, ikke mindst for at give eleverne på AGS’ unikke idrætsstudieretning endnu bedre muligheder for at udforske sportens verden. I denne uge afholder de to uddannelsesinstitutioner så finalerne i DM i gymnasievolley, hvor kun de bedste hold fra hele landet deltager.

I år var AGS-pigerne en enkelt plads fra at kvalificere sig i de indledende runder, men på baggrund af de seneste fire års kvalifikationer og det delte værtsskab med IHS, blev de tildelt et såkaldt wildcard, en særlig invitation til at deltage i turneringen.

Forventningerne til resultaterne var derfor ikke tårnhøje, da pigerne mødte op i AGS’ store hal, hvor imponerende opsamlinger, præcise hævninger og kraftfulde hopsmashes føg igennem luften. Alligevel lykkedes det AGS’erne at kæmpe sig til flot spil, gode point og endda en sikker sejr i en af de afsluttende kampe, hvor formen var fundet, og opbakningen fra elever og lærere rungede massivt mod de fightende piger.

Se billederne fra kampen her: