Spring til indhold
Elever på Trapholt Museum med valgfagsholdet Design

Elever på tur med Design og Billedkunst

Se billederne fra elevernes ture til Brandts og Trapholt Museum.

Billedkunstklasserne var for nylig på Brandts Kunstmuseum, hvor de så Allan Ottes skarpe, realistiske og mindst kritiske malerier af nutidens landbrug.

Eleverne havde forinden gået på opdagelse i romantikken og socialrealismens naturportrætter og lærte derfor både noget om fortid, nutid og kunstens fortolkning af den.

Også valgfagseleverne på Designholdet var af sted for at blive inspireret af kunsten og håndværket. Her gik turen til Trapholt Muesum i Kolding, hvor de kunne opleve Verner Pantons univers og besøge designskolen.

Der var fuld knald på farverne og de kunstige plastiktekstiler og overflader i Pantons legende og særdeles fantasifulde univers. Eleverne fik også lov til selv at sidde i en del af møblerne og sanse designerens idéer tæt på.

På skolen var der rundvisning af en studerende, der kunne fremvise de mange forskellige værksteder og muligheder for at udfolde sig kreativt. Portfolioerne, som de optagne studerende havde sendt ind til optagelsesprøverne, var en både en inspiration og påmindelse om, hvad det egentlig kræver for at blive en god designer.

Se billederne fra ekskursionerne her.