Spring til indhold

Samfund

Et levende gymnasium med grøn agenda

Hvis du interesserer dig for politik og samfund, vil du på AGS møde et levende gymnasium, der kobler undervisningen med virkeligheden - fx med en agenda for aktiv grøn omstilling.

Elever til Europæisk Ungdomsparlament

Hvor skole møder virkeligheden

Medbestemmelse starter her

I de samfundsfaglige fag vil du opleve, at din stemme betyder noget. Du får bl.a. mulighed for at deltage Det Europæiske Ungdomsparlament, hvor mere end 20.000 unge fra 35 lande mødes og forvandles til delegerede i multinationale udvalg. Her kan du være med til at udarbejde beslutningsforslag, der bliver drøftet i forsamlingen ligesom i EU.

At møde unge fra andre lande og høre om deres holdninger til den globale politiske dagsorden sætter tingene i perspektiv og gør det mere meningsfuldt at arbejde med stoffet i bøgerne.

AGS er elevernes skole

Eleverne sætter dagsordenen - også den grønne

Har du lyst til at være med til at sætte fx den grønne omstilling til både debat og handling? På AGS tages både elevråd og miljøråd alvorligt, når skolen træffer beslutninger. Det har fx betydet, at vi affaldssorterer bedre, at vi snart sætter solceller på skolens tage, og at vi er blevet en aktiv vært for Ungdommens Nationale Klimafolkemøde sammen med Aurehøj og Middelfart Gymnasium.

Kom og sæt dit præg på AGS og lokalmiljøet omkring os. Vi deltager nemlig også i innovative projekter med lokale virksomheder, fx Linak og Danfoss.

Lærere i samfundsfag, religion og oldtidskundskab på AGS

Henriette Damsbo

Henriette Jensen

Dansk, religion, historie

he@ags.dk

Læreren Jette Larsen

Jette Bie Junker Larsen

Historie, religion

jl@ags.dk

Læreren Peter Kølbæk

Peter K. Johansen

Mediefag, samfundsfag

pk@ags.dk

Læreren Rene Buus Bundgaard

René B. Bundgaard

Historie, samfundsfag, innovation

rb@ags.dk

Læreren Sandra Larsen

Sandra Vestergård

Engelsk, oldtidskundskab, IT-vejleder

sj@ags.dk