Spring til indhold
Grundskoleelever til Dansk Naturvidenskabsfestival på AGS

Naturvidenskabsfestival – se billederne

Under temaet ”Gådefulde verden” har grundskoleelever på 5. og 6. årgang fra hele Sønderborg Kommune fået en helt særlig oplevelse med naturvidenskabelige eksperimenter. AGS afholder nemlig Dansk Naturvidenskabsfestival (DNF) fra mandag 26. til og med onsdag 28. september.

”Naturvidenskab skal være vedkommende og inspirerende,” fortæller Line Nissen, der er matematiklærer og arrangør af DNF på skolen. ”Og folkeskoleeleverne må meget gerne opleve, at det både kan være sjovt og til at forstå. Derfor har vi sammen med vores elever arbejdet hårdt på at lave en masse skøre, skæve og sjove eksperimenter og forsøg, hvor grundskoleeleverne selv kan prøve kræfter med naturvidenskaben. Og vi glæder os rigtig meget til at præsentere det!”

Omkring 750 elever fra mere end 20 skoler i Sønderborg og omegn har meldt sig til arrangementet. På landsplan deltager mere end 150.000 på skoler, ungdomsuddannelser, biblioteker, museer, naturskoler og virksomheder, der dedikerer alt fra et par timer til en hel uge til at sætte fokus på science. Naturvidenskabsfestival er non-kommerciel og koordineres af festivalsekretariatet hos Astra – center for læring i natur, teknik og sundhed.

Se billederne fra dagene her. Opdateres.