Spring til indhold
Grundskolelever besøger AGS i forbindelse med Dansk Naturvidenskabsfestival

Naturvidenskabsfestival

Se billederne fra tre dage i naturvidenskabens tegn.

I dag skød vi tre inspirerende naturvidenskabsdage i gang på Alssundgymnasiet!

Alle grundskoleelever i 5., 6. og 7.-klasse er nemlig blevet inviteret til DANSK NATURVIDENSKABSFESTIVAL, hvor årets tema er ”HELT VILDT!”. I alt vil mere end 800 grundskoleelever besøge AGS. Naturvidenskabsfestival er en national festival, som har til formål at skabe engagerende oplevelser med science blandt børn og unge. Festivalen finder sted hvert år i uge 39 og har over 150.000 deltagende elever. Skoler, ungdomsuddannelser, biblioteker, museer, naturskoler og virksomheder dedikerer alt fra et par timer til en hel uge til at sætte fokus på science. På AGS afholdes festivalen over tre dage.

Naturvidenskab handler om virkeligheden
DNF er en festival for science, der skal være sjov, social og synlig. Det skal være både sjovt og festligt og skabe engagerende og mindeværdige oplevelser, som kan smitte af på den daglige undervisning, når hverdagen igen kalder.

På AGS var der 10 forskellige workshops, hvor eleverne selv fik lov at prøve kræfter med vandraketter, sæbebobler i overstørrelse, varmluftballoner, rumrejser, frosne skumfidusser og meget, meget mere!

Naturvidenskabsfestival er non-kommerciel og koordineres af festivalsekretariatet hos Astra – det nationale naturfagscenter.

Se billeder fra dagene her.