Spring til indhold
AGS-logo

Ny hjemmeside

AGS har i denne uge fået ny hjemmeside med både nyt look og nye funktioner.

En ny studieretningsvælger og et mere brugervenligt og moderne design er nogle af de ting, den netop lancerede hjemmeside på AGS kan tilbyde.

“Brugerne vil først og fremmest opleve, at siden er blevet inddelt efter de fem områder, som vores STX-uddannelse tilbyder vores elever. Science, idræt, samfund, musik og sprog. Her kan man læse mere overordnet om de ting, der kendetegner fagområderne, før man går i dybden med de enkelte studieretninger,” fortæller rektor Jeppe Kragelund.

Det primære fokus har været brugervenligheden, fortæller rektoren også. “Vi vil gerne give et retvisende billede af, hvad AGS står for. Og her er elevens uddannelsesønsker selvfølgelig i centrum, hvilket blandt andet har resulteret i den nye studieretningsvælger, hvor eleven selv kan vælge retninger og få et præcist billede af, hvilke valgfag man kan få i de tre gymnasieår.”

På hjemmesiden kan man også læse meget mere om, hvilke sociale aktiviteter der foregår på skolen som en del af et godt ungdomsliv på et gymnasium.” AGS er en skole med masser liv og et helt fantastisk studiemiljø, som vi håber, hjemmesiden giver bare et lille indtryk af,” slutter rektoren.