Spring til indhold
Rektor ønsker første student tillykke

Patrick blev årets første student fra AGS

At sætte den traditionsrige studenterhue med det røde bånd på hovedet vil nok altid være forbundet med en særlig stolthedsfølelse, og måske i endnu højere grad, når man er den allerførste fra sin årgang til at gøre det.

Begge dele oplevede Patrick Alexander Nordbeck Moisen i dag kl. 14.54, da han som den første student fra AGS kom ud fra årets sidste eksamen i mundtlig fysik, som han har læst på B-niveau i studieretningen med musik og engelsk.

Patrick blev uden for døren mødt af en stolt familie og mange lykønskninger, før han traditionen tro skulle hejse flaget på skolens plæne med rektor Jeppe Kragelund.

De øvrige studenter udklækkes helt indtil onsdag d. 21. juni, hvor alle de røde huer mødes på Rådhustorvet for at danse om Alspigen og se dem med 12-tallet i deres sidste eksamen ryge en tur i springvandet.

I år dimitterer ca. 120 studenter fra Alssundgymnasiet Sønderborg, der udover sit særlige engagement i science og musik også er det eneste STX-gymnasium i landsdelen, der tilbyder en studieretning med idræt.

Student hejser flaget med rektor
Student hejser flaget med rektor